Grappige verjaardagswensen

Ben je op zoek naar leuke, originele en grappige verjaardagswensen? Op deze pagina vind je de leukste verjaardagswensen die je bij elke verjaardag kunt gebruiken. Deze verrassende verjaardagswensen zijn niet alleen leuk om te horen maar ook zeker om te zeggen.

Loop jij ook vaak vast tijdens het schrijven van een verjaardagskaartje of wil jij eens iets anders als tekst gebruiken? Bekijk dan hieronder de grappige verjaardagswensen die je daarvoor kunt gebruiken. Veel plezier met het uitzoeken.

Grappige verjaardagswensen

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de grappige verjaardagswensen en kaartjes >>

 • Grappige verjaardagswensen en felicitatieteksten
 • Meest gekozen grappige teksten
 • Humor kaart teksten voor een verjaardag

Vaak zeggen we “gefeliciteerd” tegen de jarige en komen we bij een kaartje niet verder dan;

Van harte gefeliciteerd, maak er een leuke dag van.

Grappige verjaardagswensen

Het is voor de ontvanger alleen veel leuker wanneer er een iets meer originele tekst in wordt geschreven. Met de voorbeeldteksten die je hierboven op deze pagina kunt bekijken, wordt je in de juiste richting geholpen.

Wil je een keer wat anders zeggen of ben je op zoek naar een leuke tekst voor op een verjaardagskaart? Kijk dan bij onderstaande voorbeelden om inspiratie op te doen voor een originele verjaardagsgroet aan je naasten.

Met een verjaardagswens laat je aan de jarige zien wat je voor hem of haar voelt. Dit is vaak een persoonlijke boodschap aan de jarige. Je wilt diegene al het goeds wensen. Een persoonlijk tekst op een verjaardagskaart geeft een extra tintje aan de kaart.

Er zijn natuurlijk ook speciale verjaardagswensen bij een speciale verjaardag. Je kunt hierbij denken aan een kroonjaar (een veelvoud van 10) of jaartallen die een speciale plek hebben in het leven.

Grappige verjaardagswensen

Verjaardagen zijn net als pilsjes.
Je geniet er meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad.

Sommige mensen stoppen geld in een envelop
Omdat dat gemakkelijker is dan cadeautjes te vinden
Ik stop een kaart in een envelop
Omdat dat gemakkelijker is dan geld te vinden

Ik denk het hele jaar aan je…
maar op je verjaardag
nog eens extra!
Gefeliciteerd!

Jarige! Laat alles maar zwaaien en zwieren…Wij gaan vandaag je verjaardag vieren

Je weet dat je oud wordt, wanneer je een kaart ontvangt waarop in zeer grote letters staat geschreven: GELUKKIGE VERJAARDAG!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe langer je leeft

Een jaartje meer. Ach, denk er niet aan. Het belangrijkste is dat je dat jaar goed gebruikt hebt. Een gelukkige verjaardag!

Verjaardagen zijn een manier van de natuur om te zeggen dat we meer taart moeten eten

Sommigen zeggen dat het glas halfleeg is. Anderen zeggen dat het glas halfvol is. Het is je verjaardag, dus drink gewoon wat er in je glas zit

Er is er een jarig!
Maak er een fijne dag van!
En als je moet werken,
doe dan maar net alsof!

Jij hebt een hart vol liefde
Jij hebt een hart van goud
En je mag best wel weten
Ik zal je nooit vergeten
Al word ik 100 jaar oud

Een dag met een gouden rand
Speciaal om te plezieren
Een dag met veel vrolijkheid
Een dag om feest te vieren

Vandaag is het feest
en iedereen is blij
want er is er één jarig
en dat ben jij!

Meer humoristische verjaardag teksten

 1. Algemene Verjaardagsgrappen:
  • “Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop het acceptabel is om je sleutels kwijt te raken en ze te vinden in je hand.”
  • “Ze zeggen dat leeftijd slechts een getal is. Helaas is het tegenwoordig ook mijn T-shirtmaat. Gelukkige verjaardag!”
  • “Je bent nu op een leeftijd waarop je gaat zeggen: ‘Ik ben te oud voor dit’ en het toch doet. Proost op een volwassenheid met een knipoog!”
 2. Ouder Worden Grappen:
  • “Gefeliciteerd! Je bent nu oud genoeg om kaarsen te bestellen voor je taart in bulk. Wees voorbereid op een vlammenzee!”
  • “Je weet dat je ouder wordt als de kaarsen meer kosten dan de taart. Maar hey, het is het waard voor de wens!”
  • “Op deze speciale dag herinner ik je eraan dat ouder worden optioneel is. Helaas is het krijgen van kaarten vol met grijze haren niet.”
 3. Wijsheid met Humor:
  • “Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop je meer tijd besteedt aan het kijken naar het weerbericht dan aan het weer zelf. Wijsheid komt met een paraplu!”
  • “Ze zeggen dat wijsheid met de jaren komt, maar ik denk dat het vooral komt door het proberen te onthouden waar je je bril hebt gelaten.”
  • “Op je verjaardag geef ik je de wijsheid om te weten dat 50 het nieuwe 30 is. En als je 60 wordt, is het gewoon een herstart van de countdown!”
 4. Zelfspot en Humor:
  • “Gefeliciteerd met het weer een jaar tolereren van mijn briljante geest. Het moet zwaar zijn, maar je doet het geweldig!”
  • “Op je verjaardag wens ik je een fantastisch jaar vol lachen om jezelf, want laten we eerlijk zijn, dat is wat ik het beste doe!”
  • “Ze zeggen dat je op je verjaardag wensen mag doen. Mijn wens is dat je net zoveel van mijn cadeau houdt als ik van het inpakken ervan heb genoten!”
 5. Vriendelijke Pesterijen:
  • “Gefeliciteerd met het zijn van een jaar ouder en nog steeds net zo fantastisch. Ik denk dat je geheim Botox en onbeperkte chocolade is. Deel alsjeblieft!”
  • “Op deze speciale dag herinner ik me dat leeftijd slechts een getal is. Een heel groot, eng getal dat steeds groter wordt. Maar hey, wie telt er eigenlijk?”
  • “Vandaag zijn we niet ouder, we zijn gewoon langer jong geweest. Laten we dat vieren met taart en een waardige ontkenning van onze leeftijd!”
 6. Unieke Grappen:
  • “Gefeliciteerd! Je hebt een nieuw level ontgrendeld in het spel des levens. Wees voorbereid op meer avonturen, nieuwe power-ups en hopelijk geen game-over!”
  • “Op deze dag wens ik je veel vreugde, liefde en WiFi-sterkte, want laten we eerlijk zijn, er is niets erger dan een zwak signaal op je verjaardag!”
  • “Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop je je afvraagt of het normaal is om ’s avonds te genieten van een kopje thee en een goede nachtrust. Het is absoluut normaal, en je doet het geweldig!”

Hopelijk zorgen deze grappige voorbeeldzinnen voor een lach op het gezicht van de jarige!

Heb je zelf ook een grappige tekst of wens voor een verjaardag die hier nog niet bij staat? Laat het met dan weten en ik zal het hier plaatsen.

Vind hier nog meer leuke verjaardagswensen. Leuk artikel? Deel dit dan met anderen.