Sweet Sixteen verjaardagswensen

Je hebt binnenkort een feestje van iemand die 16 jaar oud wordt. Ben je op zoek naar een leuke verjaardagswens of een mooi gedicht? In dit artikel vind je leuke gedichten voor een verjaardag oftewel een Sweet Sixteen party.

Sweet Sixteen verjaardagswensen
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de Sweet Sixteen verjaardagswensen en kaartjes >>

 • Mooie felicitatieteksten voor een 16-jarige
 • Meest gekozen Sweet Sixteen teksten
 • 16 jaar kaart teksten

Het bereiken van de 16-jarige leeftijd was voorheen niet echt een speciale gebeurtenis in Nederland en België maar sinds de laatste jaren is er een hype overgekomen uit de Verenigde Staten;

Sweet Sixteen

Bij een Sweet Sixteen party is er vaak een thema (gala, casual, gemaskerd bal etc.) waarbij de jarige (vaak de dochter) een auto krijgt van haar vader. In de Verenigde Staten kun je namelijk onder supervisie van een volwassene autorijden.

Sweet Sixteen wensen

Hierboven kun je verschillende originele wensen bekijken voor een Sweet Sixteen feestje. De 16e verjaardag wordt door veel mensen op een extra bijzondere manier gevierd. Wil jij iemand feliciteren met haar Sweet 16 of wil je juist mensen uitnodigen voor je feestje? Bekijk dan de diverse voorbeeld Sweet Sixteen wensen en teksten om te gebruiken op een kaartje.

Dit gaat vaak gepaard met een heuse ceremonie. Gelukkig is dit nog niet aan de orde hier in Europa en houden we het vaak bij een feestje. Bij een feestje hoort natuurlijk een originele verjaardagswens.

Verjaardagswensen 16 jaar

Ik wens je een jaar vol dromen
een jaar van zorgeloos blauw
waarin uit al je wensen uit zullen komen
want jij bent nu 16 jaar en een lieve jonge juffrouw

Today’s the day we’ve waited for
You’re not our baby anymore
You’ve turned into a beauty queen
Happy birthday my lovely daughter

Sweet Sixteen wensen

What happened to that funny face?
Our little tomboy now wears satin and lace
Before our eyes you’ve become a teenage dream
Happy birthday

Today it is your Birthday
You’re turning Sweet 16
A long anticipated Birthday
That once was just a Dream
On your Sixteenth Birthday
My Birthday wish for you
Is that all your wildest hopes and dreams
Someday will come true.

Lips like strawberry wine
Skin like peaches and cream
You’re 16
Just like a dream
You’re beautiful
Like a queen

sweet sixteen roze

Meer sweet sixteen teksten om te feliciteren

 1. Algemene Felicitaties:
  • Van harte gefeliciteerd met je Sweet Sixteen! Moge deze speciale dag gevuld zijn met liefde, gelach en onvergetelijke momenten.
  • Op deze betoverende dag, wens ik je een Sweet Sixteen vol vreugde, avontuur en verrassingen. Geniet van elk moment!
  • Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal! Je bent officieel een ‘Sweet Sixteener’ nu. Laat het avontuur beginnen!
 2. Wensen voor Geluk:
  • Moge de komende zestien jaren net zo zoet zijn als deze dag! Gelukkige Sweet Sixteen, moge je leven gevuld zijn met vreugde en succes.
  • Op je Sweet Sixteen wens ik je niet alleen een dag vol plezier, maar ook een toekomst gevuld met onbeperkt geluk en vervulling.
  • Moge het komende jaar van je leven zo schitterend zijn als de kaarsjes op je verjaardagstaart. Gelukkige Sweet Sixteen!
 3. Vriendschap en Liefde:
  • Aan de meest fantastische tiener die ik ken, gelukkige Sweet Sixteen! Moge je leven gevuld zijn met vriendschap, liefde en onvergetelijke momenten.
  • Op deze speciale dag wil ik je herinneren aan de ongelooflijke vriendin/persoon die je bent geworden. Op naar meer avonturen en gelukkige herinneringen!
 4. Avontuur en Zelfontdekking:
  • Welkom bij de spannende reis van je Sweet Sixteen! Moge deze jaren van zelfontdekking en avontuur je leiden naar geweldige hoogten.
  • Terwijl je deze nieuwe fase van je leven betreedt, hoop ik dat je ontdekt wat je passie is en dat je de wereld vol vertrouwen tegemoet treedt. Gelukkige Sweet Sixteen!
 5. Humor en Speelsheid:
  • Ze zeggen dat zestien het nieuwe cool is! Dus wees cool, wees dapper, en bovenal, wees gewoon je fantastische zelf. Gelukkige Sweet Sixteen!
  • Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop je kunt zeggen: “Ik ben te oud voor kinderspelletjes, maar te jong om volwassen te zijn.” Geniet van het beste van beide werelden!
 6. Familie en Liefde:
  • Aan onze prachtige dochter/zoon, op je Sweet Sixteen. Moge de komende jaren net zo vol liefde en warmte zijn als de liefde die je vandaag ontvangt.
  • Als ouders kijken we met trots naar de geweldige persoon die je wordt. Blijf groeien, lachen en liefhebben. Gelukkige Sweet Sixteen!
 7. Toekomstige Dromen en Ambities:
  • Op deze speciale dag wens ik je niet alleen een gelukkige verjaardag, maar ook een toekomst vol vervulling, waar al je dromen werkelijkheid worden. Blijf dromen, blijf streven!
 8. Reflectie en Dankbaarheid:
  • Terwijl je deze mijlpaal bereikt, neem even de tijd om terug te kijken op de geweldige reis die je tot nu toe hebt afgelegd. En wees dankbaar voor alle liefde en steun die je hebt ontvangen.
 9. Zelfvertrouwen en Positiviteit:
  • Op je Sweet Sixteen herinner ik je eraan dat je uniek en speciaal bent op je eigen manier. Wees trots op wie je bent en straal dat zelfvertrouwen uit naar de wereld. Je verdient niets minder dan het allerbeste!
 10. Feestelijke Afsluiting:
 • Laten we de confetti laten vallen en de dansvloer opgaan, want het is tijd om te vieren! Gelukkige Sweet Sixteen, mag deze dag net zo feestelijk zijn als jij bent.

Hopelijk helpen deze voorbeeldzinnen je om een warme en oprechte boodschap over te brengen aan de jarige tijdens hun Sweet Sixteen!