Verjaardagswensen 18 jaar

Een mijlpaal in het leven is de 18e verjaardag. Deze leeftijd verandert veel in het leven van de jongere en opeens mag je nu heel veel. Voorheen was 18 jaar de leeftijd om te beginnen met autorijden (tegenwoordig kan het al eerder). Ook mag je nu gaan stemmen en krijg je er ineens veel verantwoordelijkheden bij.

Verjaardagswensen 18 jaar
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de 18 jaar teksten en kaartjes >>

 • Mooie felicitatieteksten voor een achttien jarige
 • Meest gekozen 18 jaar teksten
 • 18 jaar kaart teksten verjaardag

Al deze verandering worden vaak gevierd met een spetterend feest. Maar wat zeg je nou tegen een pas 18 jaar geworden persoon?

Wil je een keer wat leuks en origineels zeggen of wil je geen standaardtekst op een verjaardagskaart zetten? Maak dan handig gebruik van de leuke 18 jaar wensen voor een verjaardagskaartje.

Verjaardagswensen 18 jaar

Het schrijven van een verjaardagskaartje is voor de één handiger dan voor de ander. Daar waar de een het kaartje binnen één minuut heeft geschreven heeft een ander na een paar minuten nog niks op papier staan. Voor die laatste groep kun je hierboven leuke verjaardagswensen bekijken. Je kunt ze overnemen op een kaartje, maar aanpassen kan natuurlijk ook 😉

Op deze pagina vind je een verzameling van grappige en originele verjaardagswensen voor een 18-jarige waarmee je iemand kunt feliciteren

Als je online een kaartje gaat versturen is het nog eenvoudiger om de teksten te gebruiken. Je kunt ze dan kopiëren en plakken en klaar ben je. Eenvoudiger een kaartje schrijven is niet mogelijk.

Verjaardagswensen 18 jaar

18 worden is een bijzondere dag
waarop alles kan en alles mag

Blijf zo dartel als de bij
Dat maakt ieders hart zo blij
Ga vrolijk maar recht door het leven
Dat zal je altijd vreugde geven

Eindelijk 18, nu alleen nog volwassen worden

Pas op! Brandgevaar, 18 kaarsen dit jaar

De warmte van dit kaartje komt van een goede vriend, Een fijne dag en veel geluk want jij hebt dit verdiend

Zoals je ziet, we vergeten jouw verjaardag niet!

Op je verjaardag ben jij de man
maar de dag erna ben je de kater

Achttien jaar verjaardagswensen kaartje

Vandaag is het groot feest,
want je bent nog nooit zo oud geweest

Is het echt waar?
Word jij nu al achttien jaar!
Wat gaat de tijd toch vlug,
maar we kijken niet terug.
We kijken alleen vooruit
en hopen dat het nog jaren duren mag

Hoe moet ik je 18e verjaardag onthouden?
Je lijkt nooit ouder te worden!
Gefeliciteerd!

Grappige wensen 18e verjaardag

Fijne verjaardag!
Ik wil graag de eerste zijn vandaag,
die je eraan herinnert dat je
een jaartje ouder wordt.
Gefeliciteerd!

Bedenk maar lieve jarige,
je bent pas oud,
wanneer mensen zeggen
dat je er nog steeds goed uitziet…
Een fijne dag vandaag!

18 jaar verjaardag teksten

 1. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Je bent nu officieel volwassen, maar onthoud, volwassen worden is optioneel. Blijf genieten van het leven en laat je niet te veel afleiden door volwassen verantwoordelijkheden. Proost op de vrijheid van 18!
 2. Vandaag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven. Op deze bijzondere dag wens ik je de kracht om je dromen na te jagen, de moed om obstakels te overwinnen en de wijsheid om van elk moment te genieten. Happy 18th!
 3. 18 kaarsjes op je taart, 18 wensen in de lucht! Moge elk kaarsje een sprankelend avontuur inluiden en elke wens uitkomen. Laat het leven je overladen met vreugde, liefde en onvergetelijke momenten. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
 4. Welkom bij de club van volwassenen! Vanaf nu mag je stemmen, autorijden en allerlei andere “volwassen” dingen doen. Maar vergeet niet dat volwassen worden ook betekent dat je nooit te oud bent om plezier te hebben. Blijf jong van geest en geniet van elke seconde. Happy 18th!
 5. Op je 18e verjaardag wens ik je niet alleen een geweldige dag, maar ook een ongelooflijk jaar vol avontuur, groei en ontdekkingen. Moge je levenspad worden verlicht met de fonkelende sterren van succes en geluk. Gefeliciteerd en maak er iets bijzonders van!
 6. Proficiat met het bereiken van deze prachtige mijlpaal! 18 jaar zijn is als een blanco boek dat wacht op jouw verhaal. Schrijf elke pagina vol met liefde, dromen en onvergetelijke ervaringen. Laat dit hoofdstuk het begin zijn van iets buitengewoons. Happy Birthday!
 7. Je bent nu 18, wat betekent dat je de wereld met open armen kunt omarmen en ontdekken. Sta open voor nieuwe ervaringen, koester je vrienden en familie, en laat elke dag een kans zijn om te groeien. Moge dit jaar je brengen wat je hart verlangt. Gefeliciteerd!
 8. Van tienerjaren naar volwassenheid gaan is een reis vol ontdekkingen. Op deze speciale dag wens ik je niet alleen een gelukkige verjaardag, maar ook een opwindende reis vol zelfontplooiing, vreugde en succes. Blijf altijd trouw aan jezelf. Cheers op 18!
 9. 18 jaar geleden begon een geweldig avontuur, en vandaag vieren we de held die je bent geworden. Moge je leven gevuld zijn met liefde, lachen en avontuur. Vergeet niet dat je de regisseur bent van je eigen verhaal. Geniet van elke scène! Happy Birthday!
 10. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Nu ben je niet alleen ouder, maar ook wijzer (nou ja, meestal). Onthoud dat volwassenheid niet betekent dat je alle antwoorden hebt, maar eerder dat je leert om de juiste vragen te stellen. Blijf nieuwsgierig en blijf groeien. Cheers op 18 en meer!

Heb je zelf ook nog een leuke verjaardagswensen die je graag wilt delen met anderen? Laat het dan weten via een reactie hieronder!