Nieuwjaarswensen 2024

Ben je op zoek naar leuke nieuwjaarswensen voor 2024? Op deze pagina vind je originele, leuke en nieuwjaarswensen die je kunt gebruiken om iemand een goed nieuwjaar te wensen.

Nieuwjaarswensen 2020

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

De beste wensen voor 2024!

Een veelgehoorde kreet (na “gelukkig nieuwjaar!”) die je zult horen op zondag 1 januari 2024 zo na de gezellige kerstdagen.

Bekijk de nieuwjaarswensen & kaarten voor 2024 >>

 • Mooie nieuwjaarswensen en nieuwjaar teksten
 • Meest gekozen nieuwjaarswensen voor 2024
 • Nieuwjaarswensen en gedichten voor een kaartje

Een traditioneel gebruik is dat we elkaar veel goeds wensen voor het nieuwe jaar en wat is er dan leuker om eens wat origineels te zeggen?

Meer leuke nieuwjaarswensen 2024

Originele nieuwjaarswensen voor 2024

Een nieuw begin, Een nieuw jaar, Een heerlijk gevoel van

en streven naar een goed doel

Een kus als begin met geluk het nieuwe jaar in

Een kus als eerste gebaar Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar

Wij wensen jou toe een jaar vol gezondheid en vreugde zonder pijn of verdriet zodat je het hele jaar geniet

Wat zal de toekomst brengen wij kunnen het je niet vertellen wij wensen jou veel liefde, gezondheid en het grootste geluk toe!

Het jaar 2024 zal maar eenmaal voorbij komen maak er een nog mooier jaar van

Laat het beste van het vorige jaar het slechtste worden voor dit jaar Een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Gelukkig nieuwjaar vol vrede en geluk Zo kan 2024 niet meer stuk

Bekijk hier alle nieuwjaarswensen, teksten en kaartjes >>

De Beste wensen voor 2024

In plaats van ‘de beste wensen’ of een originele nieuwsjaarswens te zeggen is het natuurlijk ook erg leuk om eens een kaart te sturen.

Originele kerstkaartjes en nieuwjaarsgroeten

Voordat de jaarwisseling plaatsvindt hebben we natuurlijk ook de feestelijke kerstdagen. Veelal stuur je, al dan niet zelfgemaakt, kerstkaartjes naar familie en vrienden. Ik vind het zelf altijd leuk om mijn eigen kaartjes te maken. Zo heb je elk jaar net weer wat anders dan anders. Een standaard(kerst) kaart is ook zo standaard, waarom niet een keer een grappige of originele kaart versturen? De onderstaande afbeeldingen kun je gebruiken om iemand op een originele manier prettige kerstdagen en het beste voor 2024 te wensen.

Waarom wensen we elkaar een goed jaar?

Het lijkt zo vanzelfsprekend om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen maar waarom doen we dit eigenlijk? Deels vanuit de traditie maar natuurlijk ook om eens stil te staan bij het leven. Een jaar gaat zo snel en juist met de donkere dagen en oud & nieuw geeft ons even de tijd om hier over na te denken. Uiteraard kun je op elk moment iemand een goed jaar wensen alhoewel sommigen je dan vreemd aankijken 😉

Tot wanneer mag je gelukkig Nieuwjaar wensen?

Tsja, hier valt veel over te zeggen en ook het land waarin oud en nieuw wordt gevierd is hiervoor bepalend. Laten we uitgaan van Nederland waar we de overgang van 31 december op 1 januari vieren met het zogenoemde oud & nieuw. In het verleden wenste men tot 3 koningen (Christelijke feestdag) iemand een gelukkig Nieuwjaar. In de praktijk houdt dat het in dat het tot 6 januari is.

Echter zie je tegenwoordig de meeste nieuwjaarsrecepties ook wel halverwege januari of zelfs aan het eind van de maand januari. Het wordt dan ook nog normaal gevonden dat je de beste wensen aan iemand uitspreekt.

Meer nieuwjaarswensen

 1. Moge het nieuwe jaar je omarmen met warmte en vreugde, zoals een knusse deken op een koude winteravond. Gelukkig nieuwjaar!
 2. Laten we het nieuwe jaar begroeten met open armen en een positieve geest. Moge elke dag gevuld zijn met lachen en liefdevolle momenten. Een sprankelend nieuwjaar gewenst!
 3. Terwijl we afscheid nemen van het oude jaar, laten we de deuren openen voor nieuwe kansen en avonturen. Moge het komende jaar gevuld zijn met onvergetelijke ervaringen en prachtige verrassingen.
 4. Een nieuw jaar is als een onbeschreven boek, klaar om gevuld te worden met mooie verhalen en onvergetelijke herinneringen. Laten we samen de eerste pagina’s schrijven van een nieuw hoofdstuk vol hoop en geluk.
 5. Proost op het nieuwe jaar en op de vriendschappen die ons door de jaren heen hebben vergezeld. Moge onze banden sterker worden en onze avonturen talrijker. Gelukkig nieuwjaar aan mijn dierbare vrienden!
 6. Laten we het oude jaar achter ons laten met dankbaarheid voor alle lessen die het ons heeft geleerd. Moge het nieuwe jaar ons nieuwe kansen bieden om te groeien, te bloeien en te stralen als nooit tevoren.
 7. In het komende jaar wens ik je de kracht om obstakels te overwinnen, de wijsheid om juiste keuzes te maken en de liefde om elk moment te waarderen. Een voorspoedig nieuwjaar gewenst!
 8. Laat ons toasten op de magie van nieuwe beginnen en de belofte van onontdekte avonturen. Moge het komende jaar je pad verlichten en je dromen waarmaken.
 9. Met elke klokslag van de klok verwelkomen we een nieuw moment, een nieuwe kans en een nieuw begin. Moge het komende jaar gevuld zijn met momenten van vreugde, liefde en succes.
 10. Laat de fonkelende lichten van het vuurwerk de weg wijzen naar een jaar vol vreugde en welvaart. Gelukkig nieuwjaar aan jou en je dierbaren!
 11. Moge het komende jaar je inspireren om je dromen na te jagen en je doelen te bereiken. Je bent capabel van geweldige dingen. Gelukkig nieuwjaar, straalheld!
 12. Laten we het nieuwe jaar begroeten met een hart vol optimisme en een geest vol moed. Moge elk moment je dichter bij je doelen brengen en elk obstakel een stap zijn naar groei.
 13. Een nieuw jaar is als een blanco canvas. Moge je leven gevuld worden met levendige kleuren en gedurfde penseelstreken. Schilder het prachtig! Gelukkig nieuwjaar!
 14. Terwijl de sterren aan de hemel schitteren, wens ik dat je dagen gevuld zijn met stralende momenten en je nachten rustig en sereen zijn. Een schitterend nieuwjaar gewenst!
 15. Moge het komende jaar je vinden omringd door liefdevolle mensen die je ondersteunen en inspireren. Samen kunnen we de uitdagingen overwinnen en de hoogtepunten vieren. Op een geweldig nieuw jaar!
 16. Laten we het oude jaar bedanken voor de lachbuien, de tranen van vreugde en de waardevolle lessen. Moge het nieuwe jaar ons nog meer redenen geven om te glimlachen en te groeien.
 17. Proost op de herinneringen die we hebben gemaakt, de vriendschappen die we hebben gekoesterd en de avonturen die we hebben beleefd. Moge het komende jaar ons nog meer momenten van geluk brengen.
 18. Terwijl we het oude jaar afsluiten, laten we de deur openen naar een wereld van mogelijkheden en kansen. Moge het nieuwe jaar je pad verlichten en je dromen waarmaken.
 19. Elk nieuw jaar is een kans om een frisse start te maken. Laten we onze fouten uit het verleden achterlaten en vooruit kijken naar de toekomst met hoop en vastberadenheid. Gelukkig nieuwjaar!
 20. Moge het komende jaar je vinden omringd door liefde, omgeven door vreugde en begeleid door vrede. Elk moment is een geschenk, en ik hoop dat je elk moment intens beleeft. Een betoverend nieuwjaar gewenst!
 21. Terwijl we de deur sluiten van het oude jaar, laten we de sleutel van wijsheid en liefde meenemen naar het nieuwe jaar. Moge elke dag een kans zijn om te groeien en te bloeien. Op een inspirerend nieuwjaar!
 22. Laten we het nieuwe jaar begroeten met een geest van avontuur en een hart vol dankbaarheid. Moge elke dag een reis zijn vol nieuwe ontdekkingen en opwindende mogelijkheden.
 23. Moge het komende jaar je pad verlichten met liefde, vreugde en vrede. En moge elk moment een herinnering zijn die je koestert. Gelukkig nieuwjaar!
 24. Terwijl de klokken van het nieuwe jaar luiden, laten we samen proosten op de ongeschreven hoofdstukken die voor ons liggen. Moge het verhaal van ons leven gevuld zijn met geluk, gezondheid en succes.
 25. In het komende jaar wens ik je de kracht om je dromen na te streven, de moed om hindernissen te overwinnen en de vreugde van het delen van liefde en geluk. Een geweldig nieuwjaar gewenst!
 26. Laten we het oude jaar achter ons laten met dankbaarheid voor alle kostbare momenten en laten we het nieuwe jaar begroeten met opwinding voor de avonturen die voor ons liggen. Moge elk moment uniek en betekenisvol zijn.
 27. Terwijl we het oude jaar afsluiten, laten we de ballast van zorgen en teleurstellingen los. Moge het nieuwe jaar een frisse start zijn vol hoop, liefde en nieuwe mogelijkheden.

Leuk artikel? Deel dit dan op social media, je blog of website. Zo kunnen we de nieuwjaarswensen pagina nog beter en uitgebreider gaan maken.