Kerstwensen 2022 – 2023

Ben je op zoek naar een originele kerstwens voor 2022 – 2023? Op deze pagina vind je originele, leuke en grappige kerstwensen die je prima kunt gebruiken om iemand een fijne kerst te wensen.

Kerst (kerstmis) is een feest dat over de hele wereld wordt gevierd. Van oorsprong is het een christelijk feest maar het wordt ook door niet-christenen gevierd. Kerstmis een gezellige tijd die men vaak doorbrengt met familie en vrienden.

Kerstwensen
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de kerstwensen voor 2022 – 2023 >>

  • Meest gekozen kerstwensen
  • Kerstkaart teksten, wensen en spreuken.

Naast het samen vieren van kerst is het vaak een traditie om elkaar kerstkaarten te sturen met leuke wensen en spreuken erop.

Van oudsher is de typische katholieke kerstwens;

Zalig kerstfeest

Protestanten, maar ook niet-gelovigen, brengen vaker met de minder gedragen woorden “Prettige kerstdagen” of “Fijn kerstfeest” hun kerst- en seizoenswensen over.

Toch is het ook wel eens leuk om eens keer wat anders te zeggen tegen iemand. Op de pagina heb ik een selectie met originele en grappige kerstgroeten samengesteld.

Je kunt er ook voor kiezen om deze inspirerende wensen te gebruiken op een mooie kerstkaart.

Wat is er nou leuker om een kerstkaart te versturen die je zelf hebt gemaakt met daarop een leuke spreuk? Hieronder vind je een overzicht met prachtige kerstwensen, die leuk zijn voor het nieuwe jaar maar ook voor dit jaar. Wanneer je zelf een mooie kerstwens hebt die je wilt delen met anderen dan kan je ons een mailtje sturen.

Originele kerstwensen

Kerstmis is mooi en klein,
Kerstmis is gewoon super fijn!
Vrolijk kerstfeest!

2022 is bijna vervlogen
2023 staat reeds voor de deur
Een nieuw jaar met nieuwe dromen
Alles krijgt een nieuwe kleur
Veel geluk en vrede
Veel liefde voor elkaar

Ik wens je een kerst vol met warmte,
want het zijn al koude dagen geweest.
Ik wens je een kerst vol met liefde
en een vrolijk kerstfeest!

Met al de lichtjes in de kerstboom,
wordt kerstmis zoals een droom.
Met de familie bij elkaar,
wordt het de mooiste dag van het jaar.

Onze warmste gedachten en onze beste wensen voor een voorspoedige kerst en een gelukkig nieuwjaar

Veel geluk, kracht en wijsheid in het nieuwe jaar

Als je eenzaam bent, wens ik je liefde. Als je je down voelt, wens ik je vreugde. Als je bezorgd bent, wens ik je vrede. Als je je leeg voelt, wens ik je hoop. Vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!

Moge de vrede en vreugde die je met kerstmis voelt, je het hele jaar blijven vergezellen. Ik wens je het allerbeste voor het komende jaar. Vrolijk kerstfeest en een warm en liefdevol Nieuwjaar.

Speciale kerstwensen aan een heel speciaal persoon. Ik wens jou en je familie een fantastisch kerstfeest en een geweldig Nieuwjaar!

Grappige teksten voor Kerstmis

Hang de krans boven de deur,
verwelkom de dennengeur.
Laat de kerstballen maar blinken,
onze glazen klinken

Maak je geen zorgen als er op een avond een dikke man door het raam klimt, je in een zak stopt en meeneemt. Ik heb de Kerstman verteld dat ik JOU wil voor kerstmis

Heb je zelf ook nog leuke en originele teksten voor de kerstkaart? Laat het dan weten via de reacties. Ik ben ook op zoek naar korte teksten voor de kerstkaart.

Laat de kerstdagen maar komen want ik heb er zin in!

Wij stellen het op prijs als je deze pagina wilt delen.