Sarah 50 jaar wensen

Als iemand de 50-jarige leeftijd bereikt (Sarah) wordt dit in Nederland en België gezien als een mijlpaal in het leven. Een feestelijke mijlpaal die gevierd wordt met familie en vrienden. Traditioneel wordt er een bord of een opblaaspop in de tuin geplaatst van de jarige. Ben je op zoek naar een leuke en grappige verjaardagstekst, kijk dan naar de onderstaande voorbeelden.

Sarah 50 jaar wensen
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de Sarah teksten en kaartjes >>

 • Mooie felicitatieteksten voor een vijftig jarige
 • Meest gekozen Sarah teksten
 • 50 jaar Sarah kaart teksten

De teksten en spreuken zijn leuk op een verjaardagskaart maar je kunt de teksten natuurlijk ook afdrukken op T-shirts of andere leuke foto cadeaus. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Een verrassing doet het bij vrijwel iedereen goed.

Sarah en Abraham

Als een vrouw 50 jaar wordt, wordt het ook wel genoemd dat zij Sarah heeft gezien. Waarom is dit eigenlijk zo?

Sarah wensen 50 jaar

De zegswijze is ontstaan naar aanleiding van een passage uit de bijbel, Johannes 8:56-58. Jezus is in deze passage in een discussie verwikkeld in de tempel. “‘De Joden zeiden: ‘U bent nog geen vijftig en u zou Abraham gezien hebben?’ ‘Waarachtig, ik verzeker u,’ antwoordde Jezus, ‘van voordat Abraham er was, ben ik er.’” Zijn toehoorders zijn verbaasd dat Jezus zo over Abraham spreekt, terwijl die al heel lang voor Jezus’ geboorte was overleden.

In de moderne samenleving gebruiken we dit ook voor de vrouw; ze heeft Sarah gezien als een vrouw 50 jaar wordt.

Het versturen van een mooi verjaardagskaartje is voor de ontvanger erg leuk. Helemaal wanneer de leeftijd van 50 jaar wordt bereikt. Een toepasselijk wens, tekst of spreuk maakt dat helemaal compleet. Ben jij niet goed in het verzinnen of opschrijven van een Sarah tekst of wens? Bekijk dan eens de voorbeelden hieronder. Je zult merken dat je daarna binnen een mum van tijd een mooi Sarah felicitatiekaartje hebt geschreven.

Sarah 50 jaar wensen

Bakker wij hoeven vandaag geen gebak, wij hebben al een oude taart…

Een rimpel minder of meer, heus Marieke, het doet echt geen zeer

Wij hoeven vandaag geen bloemen, we hebben al een oude struik

Gisteren nog een jonge roos,vandaag al een oude doos

Wie ken haar niet? Annie is 50, zoals je ziet

50 jaar verjaardagswensen

Je kunt het niet aan haar zien, maar onze Marieke is vandaag 5 x 10

Paniek, paniek, Ze is half antiek

Het doet ons een deugd, Astrid begint aan haar tweede jeugd

50 is pas het begin, dan heeft het leven pas zin

‘Tis heftig, maar dit meisje is al veftig

Meer 50 jaar verjaardag teksten voor Sarah

 1. Lieve Sarah, vandaag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook vijf decennia van jouw prachtige aanwezigheid in ons leven. Gefeliciteerd met het bereiken van de gouden mijlpaal van 50 jaar!
 2. Vijftig kaarsjes op de taart vandaag, maar we weten allemaal dat je licht al die jaren stralend en helder is geweest. Moge je dag gevuld zijn met liefde, lachen en onvergetelijke momenten!
 3. Sarah, op je 50ste verjaardag willen we je herinneren aan alle geweldige momenten die je hebt beleefd en aan de ontelbare glimlachen die je hebt gedeeld. Je bent een inspiratie voor ons allemaal.
 4. Vijftig is slechts een getal, maar als we naar jou kijken, zien we de prachtige reis van vijf decennia vol liefde, wijsheid en avonturen. Laten we toasten op nog vele jaren van geluk en vreugde!
 5. Op deze speciale dag willen we je niet alleen feliciteren met je 50ste verjaardag, maar ook bedanken voor de onuitputtelijke bron van liefde en positiviteit die je met ons deelt. Je maakt elke dag bijzonder.
 6. Sarah, je mag dan wel 50 worden, maar jeugdige geesten kennen geen leeftijd. Moge je onvermoeibare geest blijven stralen en moge elk nieuw hoofdstuk gevuld zijn met onvergetelijke ervaringen.
 7. Op de helft van een eeuw kijken we terug op de prachtige momenten die je hebt beleefd en kijken we uit naar de schitterende momenten die nog voor je liggen. Je bent als een goede wijn – je wordt alleen maar beter met de tijd.
 8. Vijftig kaarsen vandaag symboliseren vijftig jaar van liefde, vriendschap en avonturen. Moge de komende jaren net zo sprankelend zijn als de lichtjes op je taart. Gefeliciteerd, Sarah!
 9. De jaren mogen dan voorbij vliegen, maar de glimlach op je gezicht is tijdloos. Op je 50ste verjaardag wensen we je nog vele jaren van geluk, gezondheid en vooral, blijvende vreugde.
 10. Vandaag vieren we niet alleen een verjaardag, maar ook het leven van een buitengewone vrouw die vijftig jaar lang de wereld heeft verlicht met haar glimlach. Moge dit nieuwe hoofdstuk net zo stralend zijn!
 11. Sarah, vijftig jaar en nog steeds stralend als de zon. Je bent als een levend bewijs dat leeftijd slechts een getal is en dat ware schoonheid van binnenuit komt. Blijf schijnen!
 12. Vijftig is niet het einde, maar het begin van een nieuw en opwindend hoofdstuk. Moge dit jubileumjaar gevuld zijn met liefde, avonturen en de vervulling van al je dromen.
 13. Lieve Sarah, op je 50ste verjaardag willen we je bedanken voor alle onvergetelijke momenten die we samen hebben gedeeld en voor de ontelbare lachbuien die ons hebben verbonden. Op naar nog veel meer!
 14. In de afgelopen vijftig jaar heb je zoveel geleerd, gelachen en liefgehad. Laten we deze dag vieren als een eerbetoon aan jouw ongelooflijke reis en kijken naar de toekomst vol mogelijkheden.
 15. Sarah, op deze bijzondere dag willen we je herinneren aan de vele levens die je hebt aangeraakt en de harten die je hebt verwarmd. Je bent als een levend sprookje, en vandaag vieren we jou!
 16. Vijftig worden is als het bereiken van de top van een berg, en jij hebt de top bereikt met gratie en vastberadenheid. Moge het uitzicht vanaf hier nog spectaculairder zijn!
 17. Lieve Sarah, op deze 50ste verjaardag willen we je niet alleen feliciteren met het verstrijken van de tijd, maar ook met de tijdloze impact die je hebt gehad op iedereen om je heen.
 18. Vijftig jaar geleden begon een reis vol liefde, lachen en levenslessen. Vandaag vieren we niet alleen een verjaardag, maar ook de reis van een buitengewone ziel. Moge het volgende hoofdstuk net zo betoverend zijn.
 19. Vijftig kaarsjes, vijftig wensen, en de onze is dat dit nieuwe jaar van jouw leven gevuld mag zijn met gezondheid, geluk en al het goede dat het leven te bieden heeft.
 20. Sarah, 50 worden is een reden om te vieren, reflecteren en vooruit te kijken. Je hebt met gratie en vastberadenheid de mijlpalen bereikt, en we kijken uit naar nog veel meer jaren van vreugde samen.
 21. Op deze dag van jouw gouden jubileum willen we je bedanken voor alle wijze raad, warme glimlachen en onvoorwaardelijke liefde die je met ons hebt gedeeld. Moge deze dag net zo speciaal zijn als jij bent.
 22. Vijftig jaar en nog steeds stralend als altijd! Moge deze dag gevuld zijn met verrassingen, liefdevolle momenten en een overvloed aan vreugde. Je verdient alleen het allerbeste.
 23. Lieve Sarah, op je 50ste verjaardag willen we je herinneren aan de onvergetelijke momenten die we hebben gedeeld, de moeilijke tijden die we hebben overwonnen en de blijvende vriendschap die we koesteren.
 24. Vijftig kaarsen op de taart, elk een symbool van een jaar vol liefde, lachen en levenslessen. Moge deze dag het begin zijn van nog meer prachtige jaren.
 25. Op je 50ste verjaardag willen we niet alleen de kaarsen op je taart aansteken, maar ook een vuur van vreugde en dankbaarheid in ons hart voor de zegen die je bent geweest in ons leven.