12,5 jaar huwelijk

12,5 jaar huwelijk is een echte mijlpaal voor gehuwden. Dit is vaak de eerste echte mijlpaal en wordt ook wel een koperen bruiloft genoemd. Bij een bruiloft hoort natuurlijk een feestje en dat gebeurt ook in de meeste gevallen want 12,5 jaar getrouwd is natuurlijk niet niets. Bekijk hieronder een overzicht met leuke kaartjes, teksten en kan je een mooi kaartje of cadeau bestellen voor deze gelegenheid.

Originele wensen

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de 12,5 jaar getrouwd teksten en kaartjes >>

 • Mooie huwelijkswensen en felicitatieteksten
 • Meest gekozen jubileum huwelijk teksten
 • 12,5 jaar getrouwd kaart teksten

Alle jubileum huwelijkswensen bekijken >>

Familie en vrienden worden uitgenodigd om dit heugelijke feit te vieren, vaak onder het genot van een hapje en een drankje. Ben je uitgenodigd voor een feestje binnenkort van een 12,5 jarig huwelijk? Op deze pagina vind je leuke en originele wensen die je bijvoorbeeld op een kaart kunt zetten. De 12,5 jaar getrouwd wensen die je hierboven kunt bekijken kun je gebruiken tijdens het schrijven van een felicitatiekaartje.

Huwelijkswensen 12,5 jaar

Bekijk de huwelijk jubileum teksten en kaartjes >>

Ben jij niet goed in het bedenken van een originele of grappige wens voor een 12,5 jarig huwelijk? De jubileum teksten die je hierboven kunt bekijken kunnen je dan zeker helpen. De diverse voorbeelden geven je een goede indruk van de mogelijkheden tijdens het schrijven van een kaartje om een stel te feliciteren met het jubileum van hun huwelijk.

 

Veel mensen geven een feestje wanneer ze 12,5 jaar getrouwd zijn. Hiervoor kunnen uitnodigingen per post worden verzonden. Leuke uitnodigingsteksten die je daarvoor kunt gebruiken zijn hieronder te zien.

 

12,5 jaar huwelijkswensen

Liefde is voor twee mensen
Die zielsveel van elkaar houden
Twee mensen met elk een gouden hart
Liefde met passie en smart
Ze hebben alles voor elkaar over
Met pieken en dalen
Zijn ze nog steeds bij elkaar
Ja, al 12,5 jaar
Ze zijn een prachtig paar!

Geluk is lachen naar elkaar
Zonnestralen door je haar
Geluk is altijd weer een feest
Het is een schattig beest
Geluk is praten met elkaar
Jullie zijn nu al een X aantal jaren getrouwd
Een huwelijk met een koperen rand.
Gefeliciteerd!

Volgens velen een rariteit,
maar voor jullie een feit:
Na twaalf en een half jaar:
een geweldig koperen paar!

Hand in hand
al twaalf-en-een-half jaar,
een huwelijk met een koperen rand,
dat lukt alleen een Echt Paar

Huwelijkswensen 12,5 jaar kaartje

12,5 jaar lang zijn jullie getrouwd,
zolang hebben jullie gebouwd
aan een relatie zo fijn
die krijg je niet zomaar klein!
Vandaag zijn jullie twee gelukkige mensen,
daarom wil ik jullie voor de toekomst
het allerbeste wensen!

12,5 jaar getrouwd
en nog steeds een stralend paar
Zo iets bijzonders moet je koesteren en bewaren
een heerlijk koperen huwelijksfeest gewenst
en samen nog vele jaren

Een bijzondere dag, een hoogtepunt
’t Is jullie van harte gegund

12,5 jaar getrouwd

Meer felicitatie teksten voor een 12,5 jarig huwelijk

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie bronzen jubileum! 12,5 jaar liefde, begrip en samenzijn. Moge jullie liefdesverhaal nog vele hoofdstukken kennen vol geluk en harmonie.

 2. Gelukkig jubileum voor het prachtige paar dat de afgelopen 12,5 jaar samen heeft gelachen, gehuild, en onvoorwaardelijke steun heeft geboden. Moge jullie reis van liefde nog lang en avontuurlijk blijven!

 3. Het is een zeldzaam en mooi iets om 12,5 jaar van pure liefde en toewijding te vieren. Jullie zijn het levende bewijs dat ware liefde de tand des tijds kan doorstaan. Van harte gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum!

 4. Proficiat met jullie koperen jubileum! 12,5 jaar geleden begonnen jullie een reis vol liefde, en vandaag staan jullie nog steeds sterk en stralend te midden van deze prachtige mijlpaal. Moge de komende jaren net zo magisch zijn als de afgelopen!

 5. Een dozijn en een half jaar geleden begon jullie sprookje, en vandaag vieren we het verhaal van liefde, veerkracht en vriendschap dat jullie hebben opgebouwd. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum en het creëren van zo’n betoverend verhaal!

 6. Gefeliciteerd met jullie 12,5-jarig huwelijk! In de wereld van vandaag, waar dingen soms snel veranderen, is het echt bijzonder om te zien hoe jullie liefde constant is gebleven en sterker is geworden. Op naar nog vele jaren van geluk!

 7. Op deze bijzondere dag vieren we niet alleen jullie 12,5 jaar huwelijk, maar ook de liefde, vriendschap en opofferingen die dit avontuur zo uniek maken. Mogen jullie nog vele jaren van samenzijn, liefde en vreugde delen.

 8. Van harte gefeliciteerd met jullie koperen jubileum! Jullie hebben bewezen dat liefde niet alleen een emotie is, maar een verbintenis die sterker wordt met de tijd. Moge de komende jaren jullie nog meer geluk en vervulling brengen.

 9. Vandaag vieren we niet alleen jullie 12,5 jaar huwelijk, maar ook het prachtige voorbeeld van liefde en vastberadenheid dat jullie zijn. Jullie zijn een inspiratie voor ons allen. Gefeliciteerd en op naar de volgende hoofdstukken van jullie liefdesverhaal!

 10. Een dozijn en een half jaar geleden begon de reis van jullie huwelijk, en vandaag staan jullie hier, sterker en liefdevoller dan ooit tevoren. Gefeliciteerd met deze mijlpaal en met alle mooie momenten die nog komen gaan.

 11. Op jullie 12,5-jarig jubileum wil ik jullie feliciteren met het bereiken van deze prachtige mijlpaal. Jullie liefde heeft de tand des tijds doorstaan en schittert nog steeds als een kostbare edelsteen. Moge de komende jaren gevuld zijn met nog meer geluk en liefde.

 12. Een gelukkig 12,5-jarig jubileum voor het paar dat bewijst dat ware liefde alles overwint. Jullie toewijding aan elkaar is bewonderenswaardig, en ik hoop dat de toekomst gevuld zal zijn met nog meer liefdevolle herinneringen.

 13. Van harte gefeliciteerd met jullie koperen jubileum! Jullie zijn als een goed glas wijn; hoe langer het duurt, hoe beter het wordt. Moge jullie liefde blijven bloeien en groeien in de komende jaren.

 14. Op jullie 12,5-jarig jubileum wil ik jullie bedanken voor het delen van jullie liefde en geluk met de wereld. Jullie zijn een prachtig paar, en ik wens jullie nog vele jaren van samenzijn en liefdevolle momenten.

 15. Gefeliciteerd met jullie koperen jubileum! Jullie hebben laten zien dat liefde een krachtige en prachtige kracht is. Moge de volgende 12,5 jaar gevuld zijn met nog meer liefde, avonturen en mooie herinneringen.

 16. Op deze speciale dag vieren we niet alleen de tijd die is verstreken, maar ook de liefde die is gegroeid. Jullie 12,5-jarig jubileum is een bewijs van jullie toewijding en vastberadenheid om samen een prachtige reis te maken.

 17. Van harte gefeliciteerd met jullie 12,5 jaar huwelijk! Jullie hebben samen gelachen, gehuild, en alle ups en downs van het leven gedeeld. Moge de komende jaren even gevuld zijn met liefde en geluk als de afgelopen jaren.

 18. Op deze dag van jullie koperen jubileum wil ik jullie feliciteren met het bereiken van deze mooie mijlpaal. Jullie liefde is als een vuurtoren, stralend en leidend door alle uitdagingen. Op naar nog vele jaren van gezamenlijke avonturen!

 19. Gefeliciteerd met jullie 12,5-jarig jubileum! Jullie zijn als een goed boek, elke pagina onthult nieuwe avonturen en versterkt het verhaal van jullie liefde. Moge het volgende hoofdstuk even opwindend en liefdevol zijn als de voorgaande.

 20. Op deze dag van jullie koperen jubileum wil ik jullie complimenteren met het bereiken van deze prachtige mijlpaal. Jullie liefde is als een zeldzame bloem die steeds mooier wordt naarmate de tijd verstrijkt. Moge de komende jaren net zo bloeiend zijn als de afgelopen.